Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Et plankebord giver boligen et råt og moderne udtryk

Hvis du vil give din bolig et råt og moderne udtryk, der læner sig op ad den skandinaviske indretningsstil, der er berømt og berygtet i store dele af verden, så er et plankebord den helt rigtige løsning. Her har du mange muligheder, og du kan både købe et, der er lavet på forhånd, eller du kan få lavet et, som er designet specielt til netop din bolig.

Derfor bør du vælge et plankebord

Et plankebord er et rustikt bord, der, er lavet af planker. Det giver hjemmet et rustikt og råt look, som mange efterspørger – og du har mange muligheder, når det kommer til valg af plankebord. Du kan både få plankeborde som runde spiseborde, kvadratiske eller aflange, og det er på til dig, at vurdere, hvad der passer til dit hjem.

Ligegyldigt, hvad du vælger, så får du et robust bord, som kan holde til lidt af hvert. Et plankebord er fremstillet af massivt træ, hvilket betyder, at det vil kunne gå i arv fra generation til generation, hvis du blot sørger for at passe ordentligt på det. Samtidig udgør det en central del af rummet, når du vælger et rustikt plankebord.

Et plankebord byder på naturlig skønhed

Der er mange gode grunde til, at du bør vælge et plankebord. Den primære grund er dog, at plankebordet har en rustik og naturlig skønhed, som de fleste er vilde med. Det har et unikt mønster, som opstår på grund af træets årer. Dermed er der ikke to plankeborde, der er er ens – og derfor er de et godt alternativ til eksempelvis et IKEA-bord.

Du kan bruge et plankebord i alle hjemmets rum. De egner sig både til stuen, spisestuen eller i køkkenet. Det er dog ikke udelukkende beregnet til middagsselskaber og lignende, for du kan eksempelvis også bruge et plankebord på dit kontor, hvis du ønsker et mere rustikt og naturligt udseende, som kan inspirere dig, når du arbejder.

Selvom plankeborde er moderne, så er det ikke ensbetydende med, at de på et tidspunkt går af mode. De er et populært valg i den moderne indretning, men det skyldes især det øgede fokus på bæredygtighed. Du får altså et bord, som er robust og kan holde i mange år, og derfor er det et godt valg, hvis du går op i miljøet.